Teo Jové Juncà, estudiant de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, és el millor estudiant català en biologia de segon de Batxillerat. Jové es va proclamar vencedor de les Olimpíades de Biologia de Catalunya, una competició que pretén estimular i implicar els estudiants de Batxillerat en aquesta disciplina.

L'Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC) consta d'una part teòrica a la qual es van inscriure 453 estudiants de 2n de batxillerat de tot Catalunya i una part pràctica en què varen participar els 20 millors puntuats.

De la mateixa manera que els Jocs Olímpics, a les olimpíades de Biologia, que se celebraran al mes de juliol a Hanoi, Vietnam, només hi participaran els guanyadors de cada país. És per això que Jové ja s'està preparant per al campionat estatal, que se celebrarà aquest abril a Vigo, i que li pot donar el bitllet a Hanoi.

En la competició hi va participar la Universitat de Girona, així com altres centres universitaris de tot Catalunya.

Aquest no és el primer reconeixement que rep el centre a través dels seus estudiants. Fa menys d'un mes dos alumnes van ser guanyadors d'una prova de matemàtiques que es va celebrar a l'Alt Empordà.