Un ciutadà lituà va ser intervingut d'urgència la setmana passada a l'hospital de Dènia en patir al penis una greu inflamació produïda per quatre anells d'acer.

L'hospital va demanar la col·laboració dels bombers, que disposen d'una màquina dremel de precisió que utilitzen per tallar anells, però de les mans.

L'acer no es podia doblegar i la intervenció va ser complexa i molt delicada. Al mateix temps que tallaven els anells, els bombers ruixaven amb sèrum el membre del jove ja que l'acer agafava molta temperatura.

La intervenció va acabar satisfactòriament i el pacient es va veure alliberat d'uns anells que li ofegaven el penis i li provocaven un dolor insuportable. Aquesta delicada intervenció es va efectuar en un dels quiròfans davant la possibilitat que alguna cosa pogués fallar en el moment de realitzar els talls, i va comptar amb la presència dels bombers i divers personal mèdic i d'infermeria.

El cap d'aquest parc de bombers, Javier Fayos, ha afirmat que "no és la primera vegada que ens criden de l'hospital per trencar anells tot i que normalment es troben en els dits. No és freqüent que es trobin en el penis. Crec que és la segona vegada que això succeeix. I tampoc és habitual que siguin d'acer, fet que ha obligat a fer dos talls, un a dalt i un altre a baix perquè, per la duresa del metall, amb un no n'hi havia prou".