La 24a edició de la Firarebaixa de Girona ha tancat portes aquest diumenge amb 16.000 visitants, un 70% d´ells procedents de Girona ciutat i la comarca del Gironès. Des de l´organització assenyalen que un 80% dels visitants han realitzat com a mínim una compra amb una despesa mitjana de 95 euros, 15 més que l´any 2014. La mostra va arrencar el passat dijous i durant quatre dies els visitants han pogut beneficar-se d´importants descomptes de fins al 70% en productes com moda per a home, dona, sabateria, mobiliari, parament de al llar, òptica, serveis d´assegurances, esports o joiera, entre d´altres. Gran part dels expositors, una part dels quals eren de l'Alt Empordà, han tancat amb bones xifres, seguint amb la tendència positiva dels últims anys, i han expressat la seva voluntat de tornar l´any vinent.

Un 82% dels establiments que han exposat els seus productes en aquesta edició del Firarebaixa ja hi havien participat en més d´una ocasió i la meitat d´ells fa més de deu anys que hi són presents. Enguany, la mostra s'ha avançat una setmana per coincidir amb la campanya 'Girona 10'.

De cara a l´any vinent, coincidint amb els 25 anys de la mostra, la direcció vol modernitzar-se, innovar i obrir la fira a nous sectors.