L'elecció de la llenceria ideal per a cada cos de dona no és una tasca fàcil. L'anatomia femenina presenta diverses formes i cada dona requereix una sèrie de complements per a lluir perfecta.

L'excés de corbes o l'absència d'aquestes es pot dissimular o fomentar, segons el cas. Per conèixer quina llenceria portar segons cada cos existeixen una sèrie de consells que faran que cada dona llueixi perfecta amb les seves peces de llenceria.

Les calcetes adequades, així com el sostenidor perfecte, no és fàcil de trobar. No obstant això, seguint una sèrie de pautes podràs omplir el teu armari de les peces de llenceria ideals per al teu cos. Culottes, tangues, lligues, bodis o camises de dormir es barrejaran amb la teva roba per assegurar la teva sensualitat en cada moment.

- Dones amb corbes

Les dones amb corbes tenen a les calcetes amb forma de culotte a les seves millors aliades. La forma d'aquestes calcetes fa que el cos de la dona s'estilitzi. Els teus glutis tindran un aspecte més definit i semblaran més treballats. A més, els culottes t'ajudaran a relaxar les teves marcades corbes. Si t'atreveixes, també pots optar per un sensual tanga amb volants, que ajudarà a desviar l'atenció cap als accessoris, relaxant així les corbes.

- Dones amb el pit gran

Si pots presumir d'una davantera voluminosa, els sostenidors amb cèrcols seran els que millor et quedaran. Per realçar el pit gran t'has de fer amb la copa perfecta per al teu bust. La teva roba i el teu escot lluiran envejables un cop hagis trobat el sostenidor adequat.

- Dones amb poc pit

Per a les dones amb poc pit, hi ha diversos models de sostenidors que ajuden a potenciar el bust. Els models en forma triangular són els que millor et quedaran. Opta per sostenidors amb encaix per donar volum i tirants fins.

- Dones amb el cos recte

Hi ha dones que llueixen una anatomia recta, amb absència de corbes. Per intentar potenciar parts del cos com els malucs o la cintura hi ha peces de llenceria que queden de luxe. Per exemple, les calcetes de cintura alta t'ajudaran a marcar la teva cintura i, a més, aconseguiràs realçar el teu culet. Complements com les lligues, també t'ajudaran a potenciar les teves corbes. Una altra peça que et pot quedar ideal són els sensuals bodis amb encaixos i transparències.

- Dones amb "mitxelins"

Si els "mitxelins" s'han assegut a la teva panxa, hi ha una sèrie de peces de llenceria que et convertiran en la dona més sensual. Es tracta de les insinuants camises de dormir. Pots trobar-les amb suggerents transparències i encaixos. Jugant amb unes calcetes baixes sense costures, aconseguiràs dissimular els odiats "mitxelins".