AGULLANA · A 2/4 de 7 de la tarda, arribada dels Reis d´Orient a Agullana. A partir de 2/4 de 9 del vespre, arribada dels Reis al veïnat de l´Estrada.

AVINYONET DE PUIGVENTÓS · A partir de les 5 de la tarda, part de la cavalcada dels Reis passarà per Mas Pau. A les 7 de la tarda, la cavalcada sencera passarà, com cada any, pel poble. A continuació, els Reis repartiran els regals a la mainada assistent, a la sala de la Societat.

CADAQUÉS · A 2/4 de 7, a sa Riba des Poal, arribada de ses Majestats els Reis de l´Orient.

CASTELLÓ D´EMPÚRIES · A les 5 de la tarda, els Reis d´Orient arribaran al port d´Empuriabrava. A les 7 de la tarda, cavalcada dels Reis Mags d´Orient ­acompa­nyats de la comitiva reial, pels carrers i places del centre històric. Recorregut: sortida al carrer de Santa Clara i arribada i recepció dels nens i nenes a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

FIGUERES · A les 7 de la tarda, cavalcada dels Reis. Els Reis entren pel carrer Nou i es desvien pel car­rer Castelló que enllaça les dues places, les voregen continuant pel carrer Rutlla fins al carrer Camaño en direcció a la Rambla vorejant-la pel carrer Monturiol, girant pel carrer Girona fins a la plaça de l´Ajuntament. A la plaça hi haurà actuació musical i es donarà moscatell i galetes.

FORTIÀ · A partir de les 7 de la tarda, a la plaça Catalunya, cavalcada de Reis. En finalitzar, recepció dels Reis al Centre Agrícola i Social.

L´ESCALA · A 2/4 de 7 de la tarda, cavalcada de reis. Sortida a la plaça de les Escoles, ja que la platja està en obres. Tot seguit, baixaran per avinguda Ave Maria a peu per donar la mà als petits. Després agafaran els cavalls i continuaran pel carrer del Port i el carrer Maranges fins a la plaça de l'Ajuntament on es dirigiran al balcó i faran uns parlaments. Acabaran a l'església amb el repartiment de caramels. En cas de pluja forta, la recepció dels Reis es farà directament a l'església.

LA JONQUERA · A les 6 de la tarda, al carrer Major, arribada de Ses Majestats.

PERALADA ·A les 6 de la tarda cavalcada dels Reis Mags d´Orient a Vilanova de la Muga. Recorregut: c. Major, plaça Major, c. del Fort i plaça de l´Església. A 2/4 de 8 del vespre, cavalcada dels Reis Mags d´Orient. Recorregut: Pg. de La Principal de Peralada, c. Sant Joan, c. i plaça del Carme, c. Sabateria, plaça Peixateria ­­i plaça Gran.

ROSES · De les 11 del matí fins a les dues del migdia, a La Ciutadella, campament del carter reial. A les 7 de la tarda, cavalcada de Ses Majestats els Reis d´Orient. Recorregut: rotonda de l´Oficina de Turisme, avinguda de Rhode, carrer Sant Elm, carrer Pi i Sunyer. Tot seguit, a l´Ajuntament, parlaments dels Reis i, a la plaça de Catalunya, recepció dels Reis als nens i nenes.

SANT PERE PESCADOR · A les 7 de la tarda, pel riu Fluvià, arribada en barca dels Reis d´Orient. Al pavelló es farà la recepció, els parlaments i el repartiment de joguines.

VILAFANT · A les 6 de la tarda a les Forques, cavalcada dels Reis d'Orient. Arribaran a 2/4 de 7 a la tarda al Camps dels Enginyers. A 1/4 de 8 al Nucli antic. A les 8 del vespre es farà la recepció dels Reis i hi haurà el lliurament de regals a la plaça de l´Ajuntament.