Figueres ha estat tocada per la sort de la Loteria de Nadal aquest dimarts. L'Estanc Marín del carrer Monturiol de Figueres ha repartit un quart premi del 71.119, mentre que l'administració del carrer Besalú ha estat una de les tres catalanes que ha distribuit el 18.102, dotat amb 60.000 euros a la sèrie

El número de l'estanc Marín es tractaria d'un dècim fet a màquina, segons el responsable de la botiga. "Estem molt contents. Vam donar un cinquè, ara un quart i anem pujant!", asseguren des de la botiga del carrer de Monturiol.

El número 18.102 ha resultat agraciat amb un dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de NadalLoteria de Nada, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Entre les administracions que han repartit dècims hi ha la del carrer Besalú de Figueres, la número 1 de la ciutat.

El número ha estat cantat a les 09.24 hores en el quart filferro de la segona taula.

El titular de l'administració, Albert Patiño, s'ha mostrat "eufòric i content per haver donat la sort a algú". Hores d'ara revisen la quantitat de dècims, de màquina o de guixeta, que han repartit. La botiga està envoltada de periodiste si curiosos i un representant de la delegació de Loteries ja hi ha penjat el rètol del premi.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest dimarts 22 de desembre 2.240 milions d'euros en premis, xifra similar a la de l'any anterior, i els agraciats amb la 'Grossa' rebran 400.000 euros al dècim, amb 640 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

La grossa de Nadal és el 79140 i es ven íntegrament a Roquetas de MarLa grossa de Nadal és el 79140 i un any més ha passat de llarg a Catalunya. Aquest any la grossa, valorada en 4 milions d'euros la sèrie, ha tardat tres hores a sortir, ho ha fet cap a un quart d'una del migdia i ha anat a parar a Roquetas de Mar (Almeria), on s'ha venut íntegrament. L'administració situada a l'avinguda de Roquetas, número 19, edifici Adua, ha venut totes les 160 sèries del 79140.

El segon premi, el 12.775, el més matiner

Tot just començar el sorteig, els nens de San Ildefonso han cantat el Segon premi. És el 12.775, que dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie, ha deixat un total de 20 milions d'euros a Catalunya. Un total de 15 sèries han estat venudes a l'administració de loteria de Roda de Berà (Tarragonès) i una a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

El tercer premi, el 5163, cau sobretot a Almeria, Castelló i Osca

El tercer premi, el 5163, ha caigut sobretot als municipis de Tijola (Almeria), Oropesa del Mar (Castelló) i Grañen (Osca). El número, dotat amb 500.000 euros la sèrie, ha premiat també amb tretze dècims diversos municipis de Catalunya. Entre aquests, a Barcelona s'han venut quatre dècims del 5163 des de tres administracions diferents, i també s'ha venut un dècim d'aquest número a Abrera, Calaf, Manresa, Terrassa, la Jonquera, Colera, Sant Joan les Fonts, Tàrrega i l'Ametlla de Mar.

El segon quart premi, el 71119, reparteix sort a Manresa, la Seu i Abrra; el primer quart no deixa res a Catalunya

El número 52.215 ha estat agraciat amb un dels quarts premis. Cada sèrie ha guanyat 200.000 euros i ha passat de llarg de Catalunya.

El segon quart premi, el 71.119, ha repartit sort a diversos municipis catalans, entre ells Manresa, Abrera i la Seu d'Urgell. Dotats amb 200.000 euros per sèrie (20.000 euros al dècim), el número ha sortit quan faltava un quart d'hora per la una del migdia. A Manresa, s'ha venut parcialment a l'administració del carrer San Fruitós, 6.

Es tracta del desè premi dels tretze grans que ha sortit en el sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest any i el segon dels dos quarts.

Un cinquè: el 18.102, cinquè premi de Nadal, venut a Viladecans, Tàrrega i Figueres

Quant als cinquens, el primer en sortit ha estat el 18.102. Dotat amb 6.000 euros al dècim, han estat venuts a tres administracions catalanes, de Viladecans, Tàrrega i Figueres.

El 70.481 ha sortit a les 10 h i ha estat molt repartit ja que s'ha venut a Guadarrama Guadarrama (Madrid), Tarragona, Segorbe (Castelló), Elche (Alacant), Sort, Gandía (València), Guardamar del Segura (Alacant), Santa Cruz de Tenerife, Mèrida (Badajoz) i Lepe (Huelva).

Nou minuts després, a les 10 h, ha sortit el tercer quart. El número 43.221, també molt repartit, ha dut sort a Girona, l'Hospitalet, Terrassa, Santa Perpètua, Olot, entre altres municipis.

Part del quart cinquè premi, 00.943, s'ha venut a l'administració de Loteria Valdés de Barcelona, situada a La Rambla número 88; a l'administració número 3 de Blanes, situada al carrer Sebastià Llorens; i una a Badalona, al centre comercial Màgic Concòrdia. El cinquè premi -60.000 euros la sèrie- també ha esquitxat amb un dècim Barcelona, Igualada, Vilobí d'Onyar (Selva), Montferrer i Castellbò (Alt Urgell). També s'ha venut una sèrie a Quart de Poblet. La resta del premi, que ha sortit quan faltaven cinc minuts per dos quarts d'onze del matí, ha caigut majoritàriament a La Corunya i Madrid, amb unes cinquanta sèries a cada ciutat.

A les 11.33 h s'ha cantat el 59.435, venut a Valdemoro (Madrid) i Talavera de la Reyna. Poc després ha sortit el 51.688, centrat a la població de El Campello d'Alacant.

El setè cinquè premi de la rifa de Nadal, el 73.867, ha caigut íntegrament a Caldes de Montbui (Vallès Oriental). En total, són 160 sèries premiades amb 60.000 euros cada una. El número afortunat ha sortit a la una del migdia. Els dècims s'han venut a l'administració situada a l'Avinguda Pi i Margall número 13 del municipi, que ha repartit 9,6 milions d'euros.

El darrer cinquè premi de la Rifa de Nadal ha estat per al 89.023 i ha esquitxat Barcelona, on s'ha venut una sèrie, concretament a la Zona Franca, el que suposa 60.000 euros. Moltes de les sèries, prop d'un centenar s'han venut a Sanxenxo (Pontevedra), una seixantena a Aguasdulces, a Almeria i una més a Porreres, a les Illes Balears, Albacete i Bilbao.

Consulteu el vostre dècim

comprovador de dècimsLoteria de Nadal