26 de octubre de 2015
26.10.2015
Els usuaris s'han de registrar a renfe.com

Renfe ofereix 15 minuts de Wifi gratuït a l'estació de Plaça Catalunya

Els usuaris s'hi poden connectar a partir d'aquest dilluns mitjançant un codi únic d'usuari

26.10.2015 | 17:10

La companyia Renfe ha posat en marxa un servei gratuït de connexió Wi-Fi a l'estació de Plaça Catalunya. Els viatgers s'hi podran connectar durant un quart d'hora després de registrar-se a renfe.com amb un codi únic d'usuari per utilitzar indistintament en tots els seus dispositius i una segona vegada en què es podran descarregar una galeria de continguts multimèdia propis. Amb aquesta millora, Plaça de Catalunya es converteix en la primera de les estacions del servei de Rodalia que compta amb Wi-Fi. Així, a partir d'aquest dilluns l'estació comptarà amb connexió WAN a través de fibra de més de 100 MB distribuïdes en set punts d'accés que engloben tot l'àmbit de l'estació.

Per a aquest nou servei, s'ha habilitat una connexió ADSL a espais tècnics amb routers i antenes de gran abast per assegurar l'arribada de la connexió i s'han instal·lat punts de servei Hotspot com a font de la connexió Wi-Fi.

Per connectar-se, els usuaris ho podran fer mitjançant un codi únic d'usuari i una contrasenya que l'identificarà com a client de Renfe, independentment dels dispositius de utilitzi des del moment que es registri per primer cop. El servei Wi-Fi permetrà la connexió de quinze minuts, tant des del vestíbul com des de les andanes de l'estació.

En total, 66.000 persones utilitzen els serveis de rodalia amb origen o destinació Plaça Catalunya, des de qualsevol de les tres línies de Rodalia, que presten servei a aquesta estació R1, R3 i R4, així com dels serveis regionals de la línia R12. L'estació també funciona com a intercanviador de línies connectant la xarxa de Rodalies amb les línies L1 i L3 del metro i dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook