23 de setembre de 2015
23.09.2015
Interculturalitat a Roses

Nova edició de 'Cultures en Xarxa' de la Xarxa de Convivència

Es busca un perfil de nois i noies entre 18 i 25 anys, que tinguin ganes d'aprendre, de compartir i de conèixer una cultura diferent

23.09.2015 | 13:31
Nova edició de 'Cultures en Xarxa' de la Xarxa de Convivència

Torna el projecte 'Cultures en Xarxa' de la Xarxa de Convivència de Roses. Aquest any es compleixen cinc edicions d'aquest exitós projecte. Un any més es vol repetir l'experiència de viure la cultura d'aquesta regió d'Àfrica, el Marroc, i quina millor manera de fer-ho que viatjant i compartint experiències in situ.

Els objectius d'aquest projecte són treballar els valors humans com el respecte, la solidaritat, la tolerància o el companyerisme. Fomentar aquests valors a través de la unió entre els joves d'aquí i del Marroc, que permeti conèixer la cultura, la realitat i el dia a dia que es viu allà per tal d'entendre moltes de les situacions quotidianes que es viuen al nostre municipi.

Cultures en Xarxa V' neix per treballar la interculturalitat, la tolerància i la cohesió entre dues cultures diferents a través de la participació dels joves. Aquests tenen l'oportunitat de viure el veritable Marroc des de dins i fomentar valors com el respecte i l'empatia en diferents àmbits de la vida marroquí, com conèixer i viure de primera mà les seves escoles, centres juvenils o centres de dones.

Del 3 al 7 de novembre

El viatge d'enguany està previst fer-lo del 3 al 7 de novembre amb vol des de Barcelona a Fes i de Fes a Barcelona de tornada. Les zones que es volen reballar són Kenitra, Rabat, Casablanca i Mehdia. Es busca un perfil de nois i noies entre 18 i 25 anys, que tinguin ganes d'aprendre, de compartir i de conèixer una cultura diferent.

Tots aquells interessats en participar-hi es poden posar en contacte amb la Verònica Medina o amb la Marina Torres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook