Una seixantena de pescadors han contribuït aquest cap de setmana passat en una activitat solidària promoguda des del Grup d'Esports Nàutics (GEN), amb el suport de la Confraria de Pescadors de Roses, en benefici de la Fundació Roses contra el Càncer. I la seva acció ha permès recaptar un total de 1.268,53 euros a favor d'aquesta entitat.

La jornada pesquera va generar la captura de 100 quilos exactes de peixos, distruïts de la manera següent: 90 quilos de peixos varis puntuables per al torneig; 45 quilos de bonítol, també puntuables, i 10 quilos de peixos varis no puntuables.

Els 100 quilos s’han posat a la venda aquest dilluns, 14 de setembre, a la subhasta de la llotja rosinca i els beneficis econòmics són perquè la Fundació Roses contra el Càncer pugui ajudar els malalts oncològics i les seves famílies.

La secció de pesca esportiva del GEN Roses organitza cada any amb molta il·lusió aquest campionat solidari i els pescadors sempre responen molt actius. El GEN es felicita que aquest any la jornada ha estat "especialment bona".

El campionat ha comptat amb la participació de 24 embarcacions,. En algunes, hi anaven dues persones i en d'altres fins a cinc. En acabar la pesca, tothom es va reunir a taula, en un dinar popular.