Idees, sentits, personalitat, materials, tècnica, reciclatge, coneixements, qualitat... Tots aquests conceptes es reuneixen en un petit taller ubicat al mig del camp empordanès, entre tomateres i llargs conreus de blat de moro. Made In Home podria semblar una marca de roba com qualsevol altra, però aquí el que de veritat importa és el que hi ha darrere de cada samarreta.

La definició de Made In Home és molt més complex del que pot semblar a primera instància. En Pau Mill és un jove de Ventalló que va decidir no dedicar-se a alguna cosa que pogués acabar fent una màquina, i ho descriu com a "un petit eslògan que s'ha convertit en un moviment, que es dedica a estar a la frontera entre la cultura, la tecnologia, d'allò que és manual i allò que és ocular. En definitiva, en ser persona. És un petit circ d'artesans, una cosa molt personal". Textures, tipografies, frases o fotografies ballen al ritme de la imaginació en cada un dels seus treballs. "Les influències vénen de molts llocs: de la gent que t'envolta, de l'entorn on vius i de la teva forma de vida. Es tracta d'una simbiosi entre la feina d'un dissenyador i la d'un artista", comenta en Pau.

Fes-ho tu mateix

La filosofia del "fes-ho tu mateix" és el leitmotiv de Made In Home, la gran essència de les seves composicions. "Estem totalment en contra del moviment Made In China, fugim d´aquesta producció en sèrie industrial de les grans marques i el món empresarial. Ens inspirem amb les coses que trobem per casa i al nostre entorn, aplicant-hi els nostres coneixements i qualitat per fer productes únics. Has de ser una fàbrica d'idees i desenvolupar-te cada dia.", explica en Pau.

Made In Home té dos vessants. Per una banda, ofereixen serveis gràfics com a intermediaris en el camp de la pintura mural. Per un altre costat, trobem els estampats i la serigrafia, amb productes com samarretes, espardenyes, bosses de mà, jaquetes, gorres... Inclús en ampolles de cervesa. Totes aquestes idees es poden encarregar. Però el que compta de veritat en aquest cas són, sobretot, el procés i la tècnica. Made In Home es basa en l'I+D per trobar nous sistemes i materials per estampar i fer productes amb història, innovadors i artesanals, sense establir-se límits a un mateix a l'hora de crear una peça. I aquest és, en definitiva, el valor afegit que Made In Home dóna al seu treball.

Podem trobar els treballs de Made In Home en una petita botiga situada al carrer Camí Ample 40 de l'Escala. També tenen reservat un petit espai a la botiga del càmping Las Dunas de Sant Pere Pescador. El moviment també té el seu espai a les xarxes socials i a internet (consultar fitxa), des d'on es poden realitzar els encàrrecs o comprar productes de forma online.