Rihanna es suma a la llarga llista d'estrelles musicals que han col·laborat com a assistents de 'The Voice'. La cantant de Barbados s'encarregarà d'aconsellar als quatre coaches: Pharrell Williams, Blake Shelton, Adam Levine i Gwen Stefani, i als assessors d'aquests, dels quals tan sols ha transcendit el nom de Taylor Swift.

D'aquesta manera, la cadena NBC pretén arrasar en audiències amb la novena edició, que arrencarà el 21 de setembre. "Rihanna és una de les veritables supervisores de la música, ha influenciat les vides i les carreres dels artistes", deia Robert Greenblatt, president de NBC Entertaiment.

El ganxo mediàtic innegable de la cantant de 27 anys s'ha convertit en el revulsiu per a aquest 'talent show', que tracta de renovar-se cada temporada amb variacions en la seva estructura, fitxatges de grans noms de la música i actuacions en directe dels artistes de més actualitat.

Precisament, Riri va ser la convidada especial de la final de la tercera temporada, on va realitzar una de les seves millors interpretacions en directe de 'Diamonds'.