Risto Mejide està vivint un dels seus millors estius. Des de que anunciés a Instagram el seu amor per la model de 19 anys, Laura Escanes, el publicista no ha parat de publicar fotos d'ells dos junts.

I és que encara que estigui de vacances, el presentador de 'Al Racó de Pensar " no deixa el mòbil quiet. Cada moment en parella és una bona excusa per cridar al món que està enamorat i feliç. Ni la diferència d'edat (31 anys) ni les crítiques rebudes han fet trontollar la seva relació.

La parella va gaudir fa unes setmanes d'una romàntica escapada a Roma per després posar rumb als Estats Units. Primer va ser Nova York, el lloc on els enamorats van donar curs a la seva passió per Instagram per després 'fugir' a Hollywood. A Los Angeles, la parella no ha oblidat passar per la Paramount Hollywood Studio Movie Theatre on s'han fet una fotografia al famós banc de Forrest Gump.

Una relació que marxa vent en popa i amb la qual Risto Mejide ha sorprès a tots per la seva exposició a les xarxes socials.