11 de agost de 2015
11.08.2015
40 Años
40 Años

Sandra Barneda lidera una campanya perquè els gossos puguin anar amb tren

La popular presentadora de Telecinco demana a Renfe que modifiqui la seva regulació perquè puguin viatjar les mascotes

11.08.2015 | 13:10
Sandra lidera la campanya: "Gossos al tren"

Sandra Barneda ha posat la cara i la veu a la campanya "Gos al tren!", Una iniciativa que demana a Renfe que permeti que els seus viatgers puguin portar els seus gossos de més de 10 quilos a bord. La periodista ha utilitzat la plataforma Change amb l'objectiu que aquest tipus de transport públic modifiqui les seves nomes sobre els cans.

La popular presentadora de Telecinco ha aconseguit recaptar més de 50.000 signatures, xifra que va augmentant a mesura que passen els dies. No és l'única cara famosa que ha volgut donar suport a aquesta campanya: televisius com Màxim Huerta, Raquel Sánchez Silva o altres famosos com la seva companya Irene Visedo, la model Marisa Jara o l'humorista Ángel Garó també donen suport a la iniciativa.

Barneda escriu el seu argument en la web de Change: "Aquest estiu, moltes famílies a Espanya no podran gaudir d'unes vacances al costat dels seus millors amics: els seus gossos. Nosaltres, com a amants i amics dels gossos, tenim l'obligació de defensar els seus drets i de donar-los veu. I poder viatjar amb ells en aquestes vacances és una cosa que hauria d'estar a l'abast de tothom ".

El text il·lustrat amb una fotografia de la periodista amb la seva mascota, demanda el que altres països europeus tenen: la fi de les restriccions sobre els gossos a l'hora de viatjar al tren, una iniciativa que ha estat recolzada per molts usuaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema