La platja d'Arenals del Sol va acollir dissabte passat l'onzena edició del Triatló d'Elx conegut popularment com 'Arenals 113' pel lloc on se celebra i els quilòmetres que han de completar els participants.

La prova va comptar amb un total de 800 triatletes, procedents de totes les parts d'Espanya i de l'estranger. Però un dels moments més especials d'aquesta edició es va viure a l'arribada a meta d'un dels participants, Roberto Bordalás, que va cobrir els últims metres acompanyat de la seva nòvia embarassada, Leticia Pérez. Després de creuar la línia de meta, el "speaker" li va lliurar a la jove un ram de flors, alhora que cedia el micro al seu nuvi, que va aprofitar el moment per demanar-li matrimoni. La resposta va ser el clàssic i esperat "sí, vull".

"La carrera de la meva vida! Sense cap dubte, la competició en la que més he gaudit tot i ser debutant en la distància", afirma Roberto, que va afegir que "el que m'esperava a la meta valia la pena. Ho tornaria a repetir una i mil vegades. Ni en els meus millors somnis pensava que anava a sortir tot tan perfecte ".