La cantant Shakira, parella del jugador del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué, ha ingressat a l'Hospital Teknon de la capital catalana per donar a llum al seu segon fill, segons han confirmat fonts de l'entorn de la cantant.

L'ingrés de l'artista colombiana, de 37 anys, s'ha produït cap a les set del vespre, enmig d'un gran secretisme i evitant les nombroses càmeres que s'havien apostat des de feia hores a les portes de l'hospital.

Durant el part estarà atesa per la doctora Carlota García Valdecasas, membre de l'equip de ginecologia i obstetrícia del doctor Manuel García Valdecasas, que també la va atendre en aquesta mateixa clínica en el naixement del seu primer fill Milan.

El nou nadó de la família Piqué Mebarak es portarà dos anys amb el seu germà gran Milan, que el passat 22 de gener va celebrar el seu segon aniversari.

Shakira, que és ambaixadora d'Unicef, i Gerard Piqué, van organitzar fa una setmana un "baby shower mundial" a favor d'aquesta organització, com van fer amb el seu primer fill, i van fer pública una llista amb regals solidaris que poden adquirir les persones que els vulguin felicitar pel naixement del nou nadó.

A la llista hi ha vacunes contra la poliomielitis i el xarampió, portavacunes, mantes, barres nutritives infantils, equips per pesar nadons, equips d'aigua per a famílies, farmacioles de primers auxilis i conjunts per a nadons nounats.

Tant Shakira com Gerard Piqué explicaven al fer públic aquest "baby shower mundial" que no cal ser una celebritat per aconseguir una diferència i que el naixement d'un fill pot ser també una celebració que ajudi a salvar les vides de milers de nens i nenes del món.