´Donem joc als nens´ és el nom de la campanya solidària de recollida de joguines que comença aquest dissabte al centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping. La recollida es farà des del dia 15 de novembre fins el 8 de desembre al mateix centre comercial, en un estand muntat per a l´ocasió durant els divendres, dissabtes i diumenges i al punt d´informació, de dilluns a dijous.

Gran Jonquera i Creu Roja La Jonquera col·laboren per primera vegada en una acció solidària i el centre comercial es converteix en el cinquè punt de recollida de la campanya, que compta amb quatre llocs més on dipositar les joguines: Can Laporta, l´Ajuntament, l´escola municipal i la mateixa seu de La Creu Roja a la població.

Aquesta iniciativa solidària pretén recollir tot tipus de joguines per a nens de 0 a 12 anys i repartir-les durant les festes nadalenques als infants de famílies amb pocs recursos de la zona.

Per premiar els clients més solidaris, Gran Jonquera Outlet & Shopping ha vinculat a aquesta campanya una promoció especial. Tots els clients que col·laborin es podran endur, amb les seves compres, una targeta regal per gastar al centre comercial.