Cita al carrer per als membres dels col·lectius LGTB a Barcelona. Centenars de persones han participat aquest dissabte a la desfilada Pride Parade, l'acte central de la reivindicació de l'orgull gai durant la Pride Barcelona, que se celebra del 19 al 29 de juny. Gais, lesbianes , bisexuals i transsexuals s'han aplegat per, entre d'altres, recordar amb pancartes que els seus drets són drets humans i que defensen el seu dret a ser pares. Amb molta música, festa i banderes de l'arc de Sant Martí, la desfilada ha tenyit l'avinguda Paral·lel de Barcelona fins arribar a l'avinguda Maria Cristina, l'espai on, després de la lectura del manifest, hi ha previstes actuacions musicals.

Segons els organitzadors, la desfilada d'aquest dissabte ha comptat amb el suport de col·lectius de Gais Positius, Projecte dels Noms-Hispanosida, Stop Sida, Panteres Grogues, ICV, Amnistia Internacional, FLG, CiU, PSC, ERC, UGT, NEC, C's, Joves de C's, La Sue, Holalá Ibiza, Moeem, Jhon my cut, Marco Aldany, Funky Cycle, Metro Disco, Arena Disco, Ambientravel, Boybery, Nightberry, Melon Party, entre d'altres.

Els actes de la Pride Barcelona s'acabaran aquest diumenge amb la Pride Street, la botiga al carrer d'11 del matí a 11 de la nit. Es farà al carrer Diputació. Precisament per l'impacte econòmic de la jornada aquest diumenge els comerços de la capital catalana estaran oberts. Segons els organitzadors, la Pride Barcelona va generar el 2013 un volum de negoci de 18 milions d'euros.