El regidor d'Esports, Jordi Pagès, ha entregat a Càritas un xec per valor de 1.726 euros, corresponents a un euro per cada inscrit a les tres proves de la Marató d'Empúries d'aquest any, els quals es destinaran a la gestió del Servei Local de Distribució d'Aliments.

Des de l'any passat, l'Ajuntament de l'Escala ha establert que cada edició de la Marató d'Empúries es destinarà un euro de cada inscripció a una causa solidària. L'any passat va ser a l'associació Catalunya Contra el Càncer i aquest any, s'ha apostat pel Servei Local de Distribució d'Aliments, que Ajuntament i Caritas van posar en marxa fa un any per tal de garantir l'accés a l'alimentació bàsica a les persones més necessitades.

"Com a organitzadors de la Marató d'Empúries ens va semblar que aportar el nostre granet de sorra solidari era una bona decisió i aquest any hem volgut agraïr la bona feina que s'està fent al Servei de Distribució d'Aliments", ha remarcat Jordi Pagès.

En la mateixa línia, la regidora de Serveis Socials, Ramona Viella, ha destacat que durant l'any passat es va poder ajudar a un total de 450 persones a través d'aquest servei i que aquest any es té la voluntat de revisar els criteris d'accés per tal de fer que pugui accedir-hi més gent. A més, ha agraït també "la feina que estan fent tots els voluntaris que participen en aquest servei".

La coordinadora del Servei Local de Distribució d'Aliments, Núria Martí, per la seva banda, considera molt positiva la donació rebuda, "perquè hi ha moltes necessitats a cobrir i això ens dóna més oxígen per poder adquirir aliments i assegurar dietes més completes".