19 de novembre de 2011
19.11.2011
Després de 6 anys de matrimoni

Demi Moore anuncia el seu divorci amb Ashton Kutcher

L'actriu ha pres la decisió després dels suposats casos d'infedilitat comesos pel seu company sentimental

21.11.2011 | 18:30
Demi Moore anuncia el seu divorci amb Ashton Kutcher

L'actriu va enviar un comunicat aquest dijous en el qual anuncia que ha decidit posar fi al seu matrimoni amb Ashton Kutcher. S'acaba així un dels idil·lis de Hollywood amb la cobertura mediàtica més gran, tocat de mort després que el setembre saltessin a la llum rumors d'infidelitat per part de l'actor de 'Dos hombres y medio'.

El matrimoni entre Demi Moore, de 49 anys, i Ashton Kutcher, de 33, va començar a patir evidents problemes a finals de setembre, quan una dona de San Diego va fer pública una breu aventura que va tenir amb l'actor de 'Dos hombres y medio', durant un cap de setmana desenfrenat.

"Amb gran tristesa i pesar, he decidit acabar el meu matrimoni de sis anys amb Ashton. Com a dona, mare i muller hi ha certs valors i promeses que considero sagrats, i és en aquest esperit que he decidit seguir endavant amb la meva vida", diu Moore en el seu comunicat.

"Aquest és un període de prova per a mi i per a la meva família, així que els demanaria la mateixa compassió i privacitat que donarien a qualsevol que travessés una situació semblant", afegeix l'actriu de pel·lícules com 'Ghost' o 'Una proposición indecente'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema