L'escriptor i empresari Joan Piqué, pare del futbolista del Barcelona Gerard Piqué, va presentar aquest dijous la seva primera novel·la "Dues Vides", entre una gran expectació per la presència del defensa blaugrana i la seva actual parella, la cantant colombiana Shakira.

A partir del viatge d'un enginyer català als Estats Units amb la família, on pateixen un accident que farà un gir a la seva vida, "Dues Vides" retrata els opacs i multimilionaris fils que mouen els negocis en les altes esferes, un món vertiginós ple d'abusos, on res és el que sembla.

L'acte de presentació de la novel·la va superar totes les previsions, deixant petita la sala d'actes de la Casa del Llibre en ple centre de Barcelona.

Especialment per la presència de Gerard Piqué, fill de l'escriptor i defensa del Barcelona, a més de la seva parella, Shakira, així com dos dels seus companys de la plantilla del primer equip blaugrana, Cesc Fàbregas i el capità Carles Puyol.

També s'hi van apropar representants del club, entre ells Toni Freixa i Manel Estiarte; la dona del president de la Generalitat catalana, Helena Rakosnik; i familiars i amics de Joan Piqué.

"Sóc conscient de qui sóc i d'on vinc", va dir l'escriptor, que va dedicar especialment el seu debut literari al seu pare mort, que va morir "quan Gerard (Piqué) va començar a despuntar al futbol, i això em sap molt greu", va dir emocionat.

El llibre, que figura ja com una de les novel·les de ficció més venudes a Catalunya, va ser introduït pel periodista Joan Basté", que va recordar que si no hagués estat per l'ajuda del defensa blaugrana per a la publicació del llibre, "no hauríem tingut la sort de poder gaudir-lo ara".