Al final la veritat acaba sortint a la llum i l'escàndol del suposat fill secret del canadenc sembla que s'ha quedat en una noia que buscava el seu moment de glòria. Mariah Yeater ha decidit retirar la denúncia contra l'artista unes hores després que Justin accedís a fer-se les proves d'ADN. El motiu d'aquesta retirada? Els seus advocats han decidit no representar la seva defensa.

La californiana s'ha quedat sense coartada, sense arguments i fins i tot sense advocats. El web TMZ ha publicat en exclusiva que els lletrats que havia contractat la jove, Lance Rogers i Matt Pare, han decidit no seguir endavant amb el procés.

El portal assenyala que el motiu podria ser que tots dos veien venir una denúncia per part de l'advocat de Bieber, Howard Weitzman, que anava a obrir un nou litigi contra la jove per haver fet afirmacions falses sobre l'artista.

No obstant això, Justin ja havia deixat clar que no tenia inconvenient a fer-se les proves de paternitat per evidenciar que aquest nadó no és seu.

Ara Mariah ha decidit sortir corrents abans de veure´s cara a cara amb qui s'acostava: una denúncia del canadenc per haver-li calumniat sense motiu.

De manera que les fans de Justin Bieber poden respirar tranquil•les sabent que el seu ídol no té fills secrets pel món.