La canadenca Pamela Anderson ha estat l'assistent de Tim Allen a "Home Improvement", socorrista a 'Els vigilants de la platja' conilleta de Playboy, esposa del músic de rock Tommy Lee i ara, l'actriu i model serà la mare de Déu en un especial de Nadal que emetrà una televisió del Canadà.

El canal privat de televisió CTV va anunciar que Anderson, juntament amb el cantant Michael Bublé i altres destacats canadencs apareixerà al programa de televisió "It 's a Russell Peters Christmas" el proper 1 de desembre donant vida a una molt particular Verge Maria.

CTV ha distribuït una imatge del programa de televisió en el qual Anderson, també coneguda per l'àmplia distribució a internet d'un vídeo casolà pornogràfic en el qual apareix juntament amb el seu llavors marit, el bateria de "Mötley Crüe", Tommy Lee, apareix vestida com la mare de Déu sostenint en braços un ninot que representa a Jesús.

En l'escena, Peters, un conegut còmic canadenc d'origen indi que recentment va actuar com a presentador en part de la gira "My Violent Torpede of Truth" de Charlie Sheen, apareix com Josep.

A més d'Anderson i Peters, l'especial nadalenc de CTV comptarà amb el cantant canadenc Bublé, que a finals de març es va casar a Buenos Aires amb la model argentina Luisana Lopilato.