14 de novembre de 2011
14.11.2011
40 Años
40 Años
Sessió fotogràfica

Terelu, protagonista d'Interviú

La col·laboradora de 'Sálvame' apareix gairebé despullada a l'edició setmanal de la revista - Hauria cobrat 30.000 euros

14.11.2011 | 18:54
Terelu Campos protagonitza la portada d´Interviú.

Terelu Campos és la protagonista de l'edició d'aquesta setmana d'Interviú. La col·laboradora de 'Sálvame' ocupa la portada amb una sessió fotogràfica que segons Vertele.com hauria permès a Terelu, de 46 anys, embutxacar-se 30.000 euros per aquest gairebé nu "retocat".

I és que els que comprin la revista per veure els veritables encants de Terelu s'emportaran una gran decepció, perquè insinua més que ensenya. La presentadora apareix molt sexy, però sempre en roba interior.

A les xarxes socials, els comentaris enverinats sobre el posat de Terelu no s'han fet esperar. "Terelu era la musa tapada de Botero", "Campofrío redobla la seva publicitat a Interviú després de la portada de Terelu", "No m'estranya que Terelu surti a Interviú, m'estranya que hi hagi cabut sencera" o "La portada d'avui d'Interviú dedicada al Photoshop té un aire a Terelu "són alguns dels tuits que han inundandat #interviu .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema