La revista 'Hola!' porta a la portada d'aquest dimecres una gran exclusiva en la qual el fill d'Isabel Pantoja anuncia que la seva nòvia, la model Jessica Bueno, està embarassada i que a més li ha demanat matrimoni. Al costat de la tonadillera protagonitzen un posat en família i expliquen com ha anat l'anunci.

La revista 'Hola!' ha estat el mitjà que els joves han elegit per donar a conèixer no només que es convertiran en pares sinó que també es casen. Tant els nuvis com la sogra, Isabel Pantoja, no poden ser més feliços i reconeixen que amb la notícia de l'arribada del nadó estan "com bojos de contents".

Es coneixen des del mes de maig però els dos s'estimen tant que han apostat fort. Kiko Rivera, Jessica Bueno i Isabel Pantoja han explicat com estan vivint aquesta feliç etapa que acaben d'inaugurar i ningú pot deixar de pensar en un gran absent: Paquirri.

"Com el meu m'ha faltat, intentaré ser el millor pare del món", afirma orgullós el fill de la tonadillera. Kiko serà pare i ha decidit centrar-se en tots els aspectes de la seva vida al costat de la dona de la seva vida: la model Jessica Bueno.

Des que van començar la seva relació, tots dos van tenir el suport incondicional d'Isabel Pantoja que confessa que ser àvia "és el millor regal que m'ha donat la vida" però tot i això afegeix que no pot deixar de pensar en el seu difunt marit.

Jessica comenta com va anar el moment d'anunciar l'embaràs. "Em sentia nerviosa, estimada, descomposta i amb molta por, però ella em va mirar, em va abraçar i, de seguida vaig notar tot el seu suport i el seu afecte. Em va dir que la considerés com la meva segona mare i que jo seria la mare perfecta", deia la futura mare.

Com autèntica família feliç, la parella i la tonadillera posen molt somrients mentre donen més detalls sobre aquest nou capítol que estan escrivint junts. "Hem ensopegat amb una nena meravellosa, la Jessi, a la qual estimem amb bogeria. Té una família adorable i senzilla, com nosaltres", confessa Isabel.