La crisi financera té a la Unió Europea a un pas de la catàstrofe ja Grècia a la vora de la fallida, però per al primer ministre italià, Silvio Berlusconi, comporta un problema afegit: l'obliga a centrar-se en governar i a endarrerir el llançament del seu pròxim disc de cançons d'amor.

´True Love´ (´Veritable amor´, literalment) no sortirà al setembre com estava previst, ni tindrà, de moment, una gran festa de benvinguda a Milà, tal i com s'esperava. El premier ha decidit retardar el llançament, de moment, fins al novembre.

Segons el diari La Stampa, el disc de Silvio Berlusconi amb Mariano Apicella a la guitarra es retarda per la crisi financera que té intimidat a la Unió Europea i pels tres judicis que pesen sobre el primer ministre italià.

L'afició de Berlusconi per la música no és nova. Fa dècades l'actual primer ministre era crooner en un creuer i va conèixer a Apicella molts anys després, quan el va veure tocant la guitarra i el va convidar a la seva residència de Sardenya per compondre cançons d'amor.

Des d´aleshores, Apicella i Berlusconi han compost tres discos i han actuat davant els insignes convidats del primer ministre en la seva vila de Sardenya, com l'exprimer ministre britànic Tony Blair i la seva dona Cherie, l'expresident rus Vladimir Putin o l'expresident dels EUA George W. Bush.

Segons Angelo Vasiglio, músic que ha participat en els arranjaments de l'àlbum, el disc és "una elegant i refinada producció amb tocs brasilers", gestos de complicitat al dialecte napolità i fins i tot una cançó inspirada en el folklore grec.