Després de les declaracions de Scarlett Johansson al·legant que no s'avergonyeix de les fotografies hackejades en què sortia despullada, la seva hacker s'ha declarat "innocent" de tots els càrrecs dels quals havia estat acusat.

Christopher Chaney, de 35 anys, va ser arrestat a casa seva el passat 11 d'octubre, acusat de 26 càrrecs per robatori d'identitat abans de ser alliberat sota fiança. Després de comparèixer a l'audiència del jutge Patrick Walsh, el passat dimarts 1 de novembre, l'acusat va negar tots els càrrecs.

Ara s'ha fixat una nova data en què es determinarà si Chaney és innocent o no. La vista serà el proper 27 de desembre.

Fins llavors, el jutge ha augmentat la seva fiança a 110.000 dòlars (80.000 euros), l'ha obligat a portar un dispositiu electrònic que monitoritzi tots els seus moviments i li ha aconsellat que s'abstingui d'utilitzar qualsevol ordinador.

Mentrestant, Scarlett no es troba bé. La publicació de les fotografies i el seu divorci l'estan fent sentir-se "molt incòmoda". Aquest estat l'ha portat a esdevenir una hipocondríaca, la qual cosa l'ha unit més al seu amic Woody Allen, amb qui comparteix llargues xerrades sobre tractaments i malalties.