El migcampista de La Cellera de Ter Marc Serramitja (Kristiansund BK) s'ha decidit a pujar amb el tren ja arrencat del primer equip del Figueres i defensarà els colors blanc-i-blaus aquesta temporada. Serramitja, de 23 anys, va passar bona part de la seva etapa de formació al Girona FC -des d'alevins fins a juvenils de Divisió d'Honor, amb qui va arribar a debutar a 2a Divisió A. El nou jugador unionista va vestir les samarretes del Gavà (2009/10), Alacant (2010/11) i Badalona (2011/12), totes a 2a Divisió B, abans que el Girona el repesqués per cedir-lo al Llagostera, també a 2a B, la campanya 2012/13. Aquell curs, però, Serramitja l'acabaria al Sant Andreu.

L'estiu passat, el gironí va fer la pretemporada amb el primer equip del Girona, que finalment no li va tramitar la fitxa i el va deixar orfe de vestidor, fins que mitjançant les sessions AFE va fer les maletes per marxar, al gener d'enguany, al Kristiansund BK, de la 2a Divisió noruega. Just abans que fes aquest vespre el seu primer entrenament sota les ordres de Francesc Cargol, Marc Serramitja no amagava la seva satisfacció per obrir una etapa a la Unió: "Em sembla un molt bon projecte, d'un club històric que té ganes de seguir intentant tornar a estar on es mereix, que és més amunt de 3a Divisió. És un projecte molt ambiciós, que passa per estar a dalt i intentar pujar a 2a B, i això és el que més m'ha motivat a decidir-me. Tinc moltes ganes de començar, de conèixer els nous companys i de poder tornar a la gent que ha confiat en mi l'interès que han demostrat. Espero que surti un bon any per a tothom". Amb l'experiència en categories superiors com a nota de presentació, així es veu dins del camp: "A part del que pugui aportar amb els anys que he jugat a 2a B, em considero un migcampista creatiu, organitzador, a qui li agrada buscar l'últim passada i amb arribada per poder fer gol".

L'arribada de Serramitja al Figueres servirà per compensar la baixa inesperada d'Àlex Arimany, que, operat l'octubre de 2013, ha recaigut de la seva lesió al genoll, fet que el mantindrà de baixa els pròxims mesos.