El Figueres s´ha penjat la medalla de xocolata a l´Olímpic de Terrassa (2-1) en un duel en què s´ha desinflat com un globus després de fer un primer temps més que interessant. S´hi ha esforçat, ha corregut, ha suat i no ha tingut cap mena de vergonya devant d´un rival amb ofici que, en bona mesura, ha dominat la possessió, però s´ha hagut d´agellonar incapaç de redreçar el rumb en el segon acte després del 2-1 (58´). En els primers quaranta-cinc minuts, els unionistes, valents, han generat més perill que el seu rival que, però, ha tingut més relació amb el cuir. Un parell de xuts sense punteria, de Cornellà (8´), primer, i de Moñino, just després (9´), han fet evident que el Figueres, ancorat en una bona disposició, volia fer els deures. Amb tot, als de Cargol, un cop més, els ha tocat pedalar contra el vent. En una manca d´entesa entre Ureña i Murga, el porter altempordanès ha atropellat Marc Vilajosana, amb qui havia topat, quan aquest intentava aixecar-se, i el col·legiat ha assenyat el punt de penal (19´). Jaime ha fet l´1-0 des dels onze metres? que ha fet créixer el Figueres, un pèl tou en el treball defensiu a la sala de màquines fins aleshores. Bernat ha disposat de dues bones arribades en què no ha estat afortunat -els dos xuts, amb poc angle i des de la dreta, s´han escapat per sobre el travesser (23´ i 32´). El Terrassa se sentia relativament còmode, tot i que no ha estat capaç d´embastar cap acció de mèrit per embrutar els guants d´Ureña. La bona fesomia de la Unió s´ha convertit en l´1-1 a poc per al descans. Moñino, també de penal, ha fet l´empat aprofitant una falta dins de l´àrea d´Ortega a Bernat (39´).

A la represa, els de casa n´han fet prou amb un quart d´hora endimoniat. Dirigits per Gallar, han mogut la pilota amb rapidesa fins que un tir llunyà que Ureña ha refusat ha permès a Pedro García endreçar la pilota a la xarxa des de dins la petita (58´). El gol ha fet mal al Figueres, que ha quedat estabornit. A diferència de la primera part, no ha trobat la fórmula per fer por als locals -només ho ha provat amb un llançament de falta de Cornellà que Ortega ha enviat a córner (65´). Al joc li ha faltat continuïtat i, tot i acumular jugadors al seu atac, l´equip blanc-i-blau, tossut com sempre, s´ha encallat, i li ha costat Déu i ajuda fer mèrits per reconduir una situació que l´ha enviat capcot a la dutxa.

Terrassa FC: Ortega, Oriol Dot, Sergi Pérez, Segarra, Javi González, Héctor, Gallar (Romo, 77´), Batanero, Marc Vilajosana (Isaac, 57´), Jaime (Pedro García, 57´) i Montoro.

UE Figueres: Ureña, Fageda (Serra, 75´), Argi, Busquets, Murga, Ferran Grau, Bernat (Pol, 67´), Cornellà, Bonaventura, Ivan Cristino (Teixi, 67´) i Moñino.

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro, del Baix Llobregat, amb Joan Ponce Moreno i Raúl Aldana Llorens com a assistents. Ha amonestat Segarra, del Terrassa, i Moñino, de la Unió.

Gols: 1-0: Jaime (p.) (19´); 1-1: Moñino (p.) (39´); 2-1: Pedro (58´).