Després de guanyar al camp del Santboià el diumenge passat (1-2), el Figueres confia en retrobar la seva millor versió a l'estadi de Vilatenim, on hi ha perdut dos dels tres partits disputats. El Gavà serà el rival dels unionistes aquest diumenge (16.30 h) i Adam Fontes, director esportiu del Figueres, explica en el seu habitual anàlisis al Setmanari de l'Alt Empordà quins són els punts forts i febles del rival:

"Mantenir la calma i continuar treballant amb la humilitat i les ganes de sempre és el que ha provocat que hàgim guanyat tres dels últims quatre partits. Tenim un bloc on tothom pot jugar i això permet que, tot i la plaga de lesions, qualsevol jugador que entri a l’onze inicial sàpiga perfectament quina feina és la seva, i això ens dóna molta tranquil·litat i confiança. A Sant Boi, vam completar un altre molt bon partit on podríem haver tornat amb un resultat molt més ampli a favor, i on l’equip es va mantenir sempre sobri i equilibrat.Aquesta setmana ens visita el Gavà, un grup molt jove, amb fins a 12 jugadors que formaven part del juvenil de Lliga Nacional fa només 2 anys. Els agrada molt jugar des de darrere -alguns cops, fins i tot, de forma obsessiva- i pressionar molt amunt, una mica a l’estil del Rayo de Paco Jémez. No tenen por d’arriscar i no paren de córrer en tot el partit.Ja és hora d’obtenir una bona victòria a Vilatenim, però qui es pensi que els blaugrana ho posaran fàcil està molt equivocat. Tocarà suar i molt, com sempre, i estar molt i molt concentrats des del principi"

Podeu ampliar la informació del Figueres a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.