Adrià Serra s´ha destapat en aquest inici de lliga i, tot i no ser davanter, és el màxim realitzador del Figueres, amb dos gols. Sorgit del planter, el jugador esquerrà -actua tan de lateral com d'extrem- està al primer equip del Figueres des de l'estiu del 2010, quan l'equip jugava a Regional Preferent.

Sumar sis punts en una setmana hagués estat clau. El partit contra el Cornellà va ser molt dur i no va poder ser...

Sabíem que el Cornellà era un rival molt dur, nosaltres vam intentar jugar amb les nostres armes per tal de treure un resultar positiu, però no va poder ser. Seguirem treballant als entrenaments durant la setmana i anant partit a partit.

Quins són els ànims del vestidor després d'aquella derrota?

Sempre acabes tocat després duna derrota. Val a dir que el vestidor que hi ha es un grup de persones i futbolistes excel·lents, i que lluitarem per tal d'obtenir resultats. Amb treball, esforç i sacrifici tot acabarà arribant.

Comences a tenir minuts i els estàs aprofitant. Com ho valores?

Ho valoro molt positivament. Tenim un bon equip en què tothom pot disputar minuts. Quan tels donen, has d'intentar donar-ho tot pel bé de l'equip i treure el màxim de resultats possibles.

Aquesta temporada costa molt que arribin les victòries.

Cada partit es una història diferent i durant els entrenaments preparem el partit del cap de setmana a la perfecció. Si seguim treballant com ho estem fent fins ara, els resultats arribaran segur.

El vostre potencial i la vostra ambició fan confiar plenament en aquest equip. És enganyós aquest inici de curs?

Sí, és enganyós. En aquest inici de lliga ens hem trobat amb un calendari bastant dur. Partit a partit intentarem treure el màxim de punts possibles per col·locar-nos en el lloc de la classificació que ens pertoca.