Tercera RFEF

L'Escala perfila la pretemporada amb set amistosos el mes d'agost

El club ha anunciat també l'arribada de Juan Carlos Oliver, procedent de la Grama

L'Escala, a Castelldefels durant un partit de la temporada passada.

L'Escala, a Castelldefels durant un partit de la temporada passada. / FC L'ESCALA

Roger Illa

Roger Illa

El Futbol Club l'Escala ja té perfilat el calendari de la seva pretemporada. El club anxover disputarà fins a set amistosos contra rivals catalans durant el mes d'agost, abans de començar la seva segona temporada consecutiva a la Tercera Federació.

El primer partit enfrontarà l'Escala contra un rival d'entitat, el Sant Andreu, al Narcís Sala de Barcelona. Serà el dimecres 7 d'agost. El Sant Andreu, tot un històric del futbol català, jugarà a la 2a RFEF, com la Unió Esportiva Olot. Precisament, l'equip garrotxí serà el segon contrincant de l'Escala, aquest cop a casa, al Nou Miramar. El matx es jugarà el dissabte 10 a les set del vespre.

La setmana vinent, el dijous 15, l'Escala visitarà el Mas Oliva per jugar, contra l'AE Roses, l'únic derbi altempordanès de la pretemporada. El dimarts 20 el filial del Girona visitarà l'Escala i un dia després, el dimecres 21, els escalencs es desplaçaran fins el barcelonès per jugar contra el CF Badalona.

Per cloure l'agost, el diumenge 25 el Torroella, recentment ascendit a 1a Catalana, visitarà el Nou Miramar. L'últim partit serà a Lloret, el divendres 30.

Juan Carlos, l'últim reforç

Paral·lelament, l'Escala ha anunciat la incorporació de Juan Carlos Oliver, procedent de la Grama. Defensa central de 27 anys, Oliver té experiència a 2a i 3a RFEF.