Futbol

Mireia Vera, l’analista que ara dirigeix a la Queens League i que iniciarà els Amos de l'Àrea

L'exfutbolista, entrenadora i analista de futbol jonquerenca impartirà una xerrada en l’inici de la gala

Mireia Vera, entrenant l’Ultimate Mostoles de la Queens. | CEDIDA

Mireia Vera, entrenant l’Ultimate Mostoles de la Queens. | CEDIDA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el dijous 20 de juny (19.30 h) a l'Auditori dels Caputxins de Figueres.

La jonquerenca Mireia Vera impartirà una xerrada en l’inici de la gala. Actualment, és entrenadora de la Queens League, amb l’equip Ultimate Móstoles, i també exerceix de comentarista i analista de futbol a TV3, Esport3, Catalunya Ràdio i RAC1, entre altres. Com a entrenadora, el seu èxit més destacat va ser el 2018, quan va dirigir la selecció catalana sub-16 femenina que es va proclamar campiona d'Espanya.

També s’ha assegut a les banquetes d'equips base del Manu Lanzarote, de Terrassa, i del Girona, a més de formar part del projecte de l'escola del Barça a Nova Delhi (Índia). Vera, de 36 anys i filla de l'exàrbitre Paco Vera Becerra, va ser portera del Llers, Cornellà del Terri i Santa Eugènia.