Futbol

Manel Cabezos serà premiat als Amos de l'Àrea per la trajectòria de 35 anys a les banquetes

L'entrenador vilajuïguenc, actualment al capdavant de l'Alt Empordà de Peralada, rebrà el premi Garatge Sala Fiat 600 a la gala del futbol regional que impulsat L'EMPORDÀ

Manel Cabezos, entrenador de l'Alt Empordà de Peralada

Manel Cabezos, entrenador de l'Alt Empordà de Peralada / JOSEP RIBAS

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el dijous 20 de juny (19.30 h) a l'Auditori dels Caputxins de Figueres. L'entrada és lliure, amb espai limitat, i us hi podeu inscriure aquí.

Amb una àmplia trajectòria

Paral·lelament, els Amos de l’Àrea comptarà amb un guardó especial més: el premi Garatge Sala Fiat 600 reconeixerà la trajectòria de l’entrenador Manel Cabezos. L’actual tècnic de l’Alt Empordà de Peralada, de 64 anys, duu 35 temporades a les banquetes del futbol regional.

Manel Cabezos és un dels noms propis del futbol territorial. Des que va asseure's per primer cop a una banqueta, amb 28 anys, al planter de l'Atlètic Empordanès, que només ha deixat d'entrenar una temporada, per un primer infart que va patir quan entrenava a la Jonquera. Es va aventurar a dirigir un equip el 1988 perquè els seus fills jugaven al benjamí del club figuerenc, situat al Culubret, en un camp que ja és història.

El planter del Figueres i els amateurs del Marca de l'Ham, La Jonquera, Peralada, Vilajuïga, Navata i Pals són els altres equips que ha entrenat, des de Tercera Divisió fins a Tercera Regional i Quarta Catalana, passant per Lliga Nacional juvenil.

A més, com a jugador va defensar els colors del Salt, Figueres, Atlètic Empordanès i Maçanet de Cabrenys.