La Quarta Catalana va donar el tret de sortida el cap de setmana passat amb el gruix d’equips altempordanesos separats en dos grups. Al grup 1, el Base Roses B i el Roses City B són els equips que encapçalen la lliga a l’inici després de golejar el Cadaqués (1-6) i el Selvatans (0-4), que prové de Tercera Catalana. El festival anotador dels de la Vinyassa el va encapçalar Enric Campmol i Puten, i els del citizens Vicenç Lloret i Baye Cisssé, tots amb doblets.

Qui també estava a una categoria superior el curs passat és el Borrassà, que ha aprofitat que la Jonquera B finalment no es creava per ocupar el seu lloc al grup format íntegrament per equips de la comarca. Els de Pau Quirante van superar el Cabanes (1-3). A destacar també els triomfs del Llers a Espolla (0-1), del Cistella a Sant Llorenç de la Muga (2-3) i del Recreativo de Marca a Vilafant (0-1).

Robert segueix marcant

Al grup 2, l’Escala B és el primer líder de la temporada després de golejar el Fortià (0-4) amb gol inclòs del veterà Robert Fernández, fitxat del Viladamat. El Vilamalla també va mostrar que té molt gol aquest curs i es va desfer del Sant Antoni de Calonge (3-5) amb un doblet inclòs de Mario Fernández. L’altra victòria altempordanesa del grup va ser la del Siurana, que va superar el Camallera (3-2).