Roses acull els Campionats de Catalunya de futbol platja amb 9 clubs de l'Alt Empordà

La Platja del Rastell acollirà aquest cap de setmana uns campionats amb una participació rècord de 36 equips en diferents categories

Una jugada dels campionats de l'any passat.

Una jugada dels campionats de l'any passat. / Gallardo/FCF

Redacció

La Platja del Rastrell, a Roses, acollirà els Campionats de Catalunya de Futbol Platja aquest cap de setmana, dies 10 i 11 de juny. L’esdeveniment comptarà amb una participació rècord, d’un total de 36 equips, amb la presència de 9 clubs de l'Alt Empordà. Els partits s’iniciaran a les 9 del matí i es disputaran en dos camps de joc situats a la zona coneguda com Les Palmeres, davant l'Hotel Marítim. Les finals tindran lloc els dos dies a les 6 i a les 7 de la tarda, i les dues en categories sènior es podran veure en directe per streaming per la televisió de la Federació Catalana de Futbol (FCF TV).

Roses s'estrena com a seu dels Campionats de Catalunya i enguany la principal novetat és l’ampliació de fins a les sis categories de caràcter competitiu. En aquest sentit, s’estrenaran dues noves categories: la juvenil femení i la infantil (les altres, seran sènior masculí i sènior femení, juvenil masculí, cadet masculí).

La vila de Roses exercirà d’amfitrió amb el Roses Platja, AE Roses, Roses City i CF Base Roses. També hi participaran UE Figueres, FC L’Escala, UE Cabanes, FC Sant Pere Pescador, CE Llançà, Terrassa, Vilanova, Black Wolf Beachsoccer, Caldes, Bonaire, Sogesport, Sitges i Les Glòries

El sistema de competició

Els Campionats de Catalunya de Futbol Platja comptaran amb 3 parts de 12 minuts cadascuna, amb un descans entre parts de 3 minuts. El sistema de puntuació a la fase de grups serà de 3 punts per partit guanyat, 1 punt per partit empatat, i 0 punts per partit perdut. El primer classificat de cada grup accedirà a la final de la seva categoria. En cas d’empat a la conclusió del temps reglamentari de la final, es jugarà a una pròrroga d’un període de 3 minuts. Si es manté l’empat, hi haurà una tanda de penals, amb 3 llançaments per equip.

A continuació podeu veure els horaris dels Campionats de Catalunya:

Els horaris dels partits a Roses

Els horaris dels partits a Roses / FCF

L’FCF TV, en directe des de Roses

Cada dia, els aficionats i aficionades al millor futbol platja català podran gaudir de fins a 3 finals a la platja del municipi altempordanès. Dues es jugaran de forma simultània a les 6 i a les 7 de la tarda.

Podeu consultar més informació dels Campionats de Catalunya i els resultats dels partits clicant aquí.