L'Agullana es mantindrà a Tercera Catalana gràcies a un últim mes gairebé perfecte

L'equip venç per 0-3 al camp del Borrassà i obté la salvació a falta d'una jornada

La plantilla de l'Agullana, a un amistós de pretemporada. | INSTAGRAM @CEAGULLANA

Roger Illa

Roger Illa

Fa un mes estava en posició de descens i ho tenia molt difícil per mantenir-se, però una ratxa de quatre victòries i un empat en els últims cinc partits ha acabat certificant la permanència del CE Agullana a Tercera Catalana. Els blau-i-negres tenien encarrilada la salvació després de vèncer la setmana passada contra el Roses City i van guanyar amb comoditat aquest dissabte al camp d'un ja descendit Borrassà.

El primer gol el va anotar Chajanavis al minut 5 i un doblet en dos minuts de Kenny Michael Torres a la segona meitat va assegurar la victòria. La fita ha condemnat un CF Verges que, al contrari que l'Agullana, ha pagat cara una ratxa molt negativa de resultats. L'equip baixempordanès ocupa així l'última plaça de descens i s'uneix al Cistella, el Borrassà i el Selvatans, que també baixen a Quarta Catalana.