El Barça femení torna a regnar a Europa (3-2)

Un doblet de Patri Guijarro a l'inici de la segona part i un gol del Fridolina Rolfö al minut 70 han remuntat els dos gols

El Barça guanya la seva segona champions

El Barça guanya la seva segona champions / Swen Pförtner/Dpa

Un doblet de Patri Guijarro a l'inici de la segona part i un gol del Fridolina Rolfö al minut 70 han remuntat els dos gols que el Wolfsburg ha fet a la primera meitat per donar-li al Barcelona la seva segona Lliga de Campions.

Ewa Pajor i Alexandra Popp havien avançat al Philips Stadion d'Eindhoven el conjunt germànic, que se n'anava amb avantatge al descans (0-2), malgrat el domini del conjunt blaugrana durant tota la primera meitat.

Tot i això, el Barça s'ha refet després de la represa i aixecarà la seva segona Champions en els últims cinc anys, en què ha disputat quatre finals.

Per tant, el Barça s'uneix al grup que sumen dos entorxats de la màxima competició europea i que fins ara integraven Potsdan, Umea i Wolfsburg.

Només el Frankfurt, quatre vegades campió, i l'Olympique de Lió, líder indiscutible amb vuit campionats, superen les blaugranes en títols de Champions.