El Roses Platja debuta amb bon peu a la Primera Divisió abans de disputar la fase de casa

Els rosincs sumen sis dels nous punts possibles i són tercers de la màxima categoria

El Roses Platja

El Roses Platja

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El primer equip masculí de futbol platja del Club Esportiu i de Lleure Platja de Roses ha debutat amb nota alta al Campionat Nacional de Primera Divisió, la màxima categoria. Entre dijous i ahir dissabte els rosincs han guanyat el Playas de San Javier (1-3) i al Santa María (2-10), i han perdut contra el Recreativo de Huelva (5-3), un dels favorits.

La lliga està formada per nou jornades i deu equips i les tres primeres s'han jugat de manera consecutiva aquest cap de setmana a la platja de La Costilla, de Rota (Cadis). Després d'aquests resultats el conjunt entrenat per Nelson Rodríguez i Marcos Revidiego ocupa el tercer lloc.

La platja del Rastrell de Roses acollirà les tres següents jornades del campionat (segona fase) el cap de setmana següent, entre divendres 2 i diumenge 4 de juny. La lliga es tancarà a Huelva (de l'11 al 13 de juliol). A més del Campionat Nacional de Primera Divisió masculina, la vila rosinca serà la seu inaugural de la lliga femenina de Primera Divisió, amb la participació, també de l'equip del Roses Platja. Roses també serà l'escenari, el cap de setmana següent (10 i 11 de juny), dels Campionats de Catalunya de futbol platja, organitzats per la Federació Catalana de Futbol.