Tae Sport, Ki-Hop i Jan-su es pengen bronzes al Campionat d'Espanya de taekwondo

Martina Torrents i Nayala Silva, en categoria sub-21, i Zakaria El Jamouli, en cadets, arriben fins a les semifinals dels campionats a Cartagena

Martina Torrents

Redacció

Cartagena va acollir, el cap de setmana passat, el Campionat d’Espanya de taekwondo en categories sub-21 i cadet. En clau altempordanesa, tres representants van aconseguir la medalla de bronze defensant els colors de la selecció catalana: en sub-21, Martina Torrents (Tae Sport Vilafant) i Nayala Silva (Club Taekwondo Ki-Hop Llançà) i, en cadets, Zakaria El Jamouli (Jan-su Figueres).

Nayala Silva (taronja), al podi

Després de tres combats, Torrents va cedir a les semifinals en -57 kg contra la que seria la campiona, la manxega Luana Marton. Silva també es va quedar a un pas de la final, en aquest cas a la categoria +73 kg, després de cedir a les semifinals contra l’andalusa Julia Perales, que seria subcampiona. El Jamouli també va arribar fins a les semifinals en -53 kg, instant en què el futur subcampió, el gallec Pablo Antelo, el va eliminar.