Presència internacional a l’enduro de Maçanet de Cabrenys

Nathan Secondi i Ares Masip s’imposen al 12è Enduro Salines que rep 211 participants, entre els quals de l’Estat, França, Andorra i Regne Unit

Nathan Secondi, campió de l’Enduro Salines, en acció el diumenge passat a Maçanet. | LLUÍS VILA

Nathan Secondi, campió de l’Enduro Salines, en acció el diumenge passat a Maçanet. | LLUÍS VILA / redacció. maçanet de cabrenys

Redacció

Un total de 211 ciclistes van participar, el diumenge passat, a la 12a edició de l’Enduro Salines de Maçanet de Cabrenys. Nathan Secondi (Cube) i Ares Masip (Forestal) van ser els vencedors de la categoria reina, que va comptar amb noms rellevants del món ciclista com Damien Oton, Àlex Iscla o Albin Cambós. La cita esportiva va portar a terres empordaneses riders d’arreu de Catalunya, però també de diferents punts d’Espanya i ciclistes internacionals procedents de França -de la Catalunya del Nord, especialment-, del Regne Unit i d’Andorra.

El recorregut era de 32 quilòmetres i 1.407 metres de desnivell positiu i la prova era puntuable per la Copa Catalana en el marc de la Copa Pirineus MTB Internacional 2023.

Un any més, l’organització d’aquest esdeveniment ha anat a càrrec de Masdh Produccions. Jep Corominas, director de la prova, valora molt positivament una cursa que «amb el temps s’ha convertit en una referent; ha passat de ser una cursa puntual a esdevenir un cap de setmana molt actiu al poble. Els primers classificats són cracks en l’àmbit mundial d’aquest esport».