El Portbou acusa un àrbitre de "perseguir" i "amenaçar de mort" als seus jugadors

En un comunicat el club fronterer denuncia que "l'àrbitre va perseguir en cotxe, pel mig del poble, a diversos jugadors del nostre club fins a trobar-los a la Rambla i amenaçar de mort a un d'ells"

Una imatge d'arxiu del camp de futbol de Portbou

Una imatge d'arxiu del camp de futbol de Portbou

Redacció

El Club Esportiu Portbou, que té el primer equip de futbol situat en vuitè lloc de Tercera Catalana, ha emès un comunicat aquest dimarts assenyalant l'àrbitre, que els va xiular el diumenge passat, de presumptes actes un cop finalitzat el partit. L'enfrontament al Municipal de Portbou entre el conjunt local i el Base Roses va acabar amb empat (3-3) i amb els portbouencs acabant amb un home menys per l'expulsió de Pablo Antolín al minut 75.

El club fronterer expressa en el text que  "a banda de decisions parcials durant tot el partit, un cop acabat l'enfrontament el senyor Abdullah Harti Elmouaddan va desafiar a públic, directius i a més gent de forma xulesca. Després d'abandonar el camp, va perseguir en cotxe, pel mig del poble, a diversos jugadors del nostre club fins a trobar-los a la Rambla, davant de la caserna de la Guàrdia Civil. I va amenaçar de mort a un dels nostres jugadors".

El CE Portbou afegeix en el comunicat que "són uns fets que no es poden tornar a produir mai més al món del futbol" i manifesta que "com a club que té 108 anys d'història i amb membres de la junta amb 60 anys d'experiència al món del futbol només demanem respecte". El club de futbol altempordanès ha posat aquests fets en coneixement a la Federació Catalana de Futbol i el Comitè Tècnic d'Àrbitres.