Golejada escalenca i triomf agònic figuerenc

Pau Tubert va donar el triomf al Figueres en el minut 95.

Pau Tubert va donar el triomf al Figueres en el minut 95. / UEF

Emporda.info

L’Escala ha augmentat a sis punts el coixí en el lideratge de Primera Catalana després de golejar el Lloret (4-1), quart classificat, i aprofitar l’ensopegada del que era el seu immediat perseguidor, el Granollers, al camp del Banyoles (3-2). La derrota vallesana la va aprofitar el Figueres per recuperar el segon lloc gràcies al triomf agònic contra el Caldes de Montbui (2-1).

El conjunt d’Arnau Sala va sumar la segona victòria seguida al Nou Miramar en un altre partit amb remuntada. Els lloretencs es van avançar al quart d’hora de joc, però tal com és habitual, a l’Escala no li van tremolar les cames. Nil Congost va igualar abans del descans i a la represa van caure tres gols consecutius, obra de tres peces claus: de Pau Morer i de Moha Abouhafs, arribats en el mercat d’hivern, i del pitxitxi Ignasi Massó, que ha deixat enrere la lesió. Amb el marcador resolt, el Lloret va fallar un penal.

Per la seva part, el Figueres, sense el sancionat Ferrón, va salvar els mobles davant l’antepenúltim classificat amb un gol al minut 95 del central santclimentenc Pau Tubert a la sortida d’un córner. Els nois d’Arseni Comas s’havien deixat igualar l’1-0 de Rami al primer temps i a la represa, quan s’estiraven els cabells per desaprofitar ocasions, va arribar el gol salvador de Tubert.