El Girona reacciona tardíssim al Coliseum (3-2)

Una primera part per oblidar provoca una derrota que fa mal a Getafe

Enes Ünal, celebrant un gol.

Enes Ünal, celebrant un gol. / LALIGA

Jordi Bofill

El Getafe s'ha imposat amb claredat al Girona, gràcies a una primera part en què els blanc-i-vermells pràcticament no han competit. Un doblet d'Enes Ünal i un gol de Mayoral al límit del descans han situat un 3-0 incapaç de capgirar, tot i que Castellanos Miguel Gutiérrez han maquillat el marcador i han permès salvar el goal-average particular entre ambdós equips, als quals ara separen tan sols cinc punts a la Lliga.

Només començar el partit, una badada defensiva en la sortida de pilota entre Gazzaniga Santi Bueno ha propiciat el primer dels dos gols que ha marcat el turc, que al minut 15 ha fet el segon després d'un penal per una mà innecessària de Javi Hernández. El drama s'ha confirmat poc abans de concloure la primera part, amb el tercer, obra de Mayoral.

El Girona ha reaccionat mínimament i ha salvat el goal-average: una assistència de Tsygankov ha provocat el gol de Castellanos. L'equip de Míchel, que ha fet un triple canvi al descans que ja indicava el seu malestar pel joc, ha posat la por al cos dels locals amb un xut des de la frontal de Miguel Gutiérrez, que ha posat el 3-2 al minut 80. Caldrà reflexionar, perquè la imatge no ha estat gens bona.

FITXA

Getafe: David Soria, Damián (Juan Igleasias 73'), Djené, Domingos Duarte, Omar Alderete, Portu, Algobia (Milla, 73'), Maksimovic, Munir (Aleñá, 73'), Mayoral (Seoane, 88') i Enes Ünal (Mata, 88'). Entrenador: Quique Sánchez Flores.

Girona: Gazzaniga, Arnau (Valery, 46'), Bueno, Juanpe (David López, 46'), Javi Hernández (Stuani, 80'), Romeu, Aleix Garcia (Miguel Gutiérrez, 46'), Tsygankov, Borja García, Riquelme (Reinier, 69') i Castellanos. Entrenador: Míchel Sánchez.

Gols: 1-0 Enes Ünal (2'), 2-0 Enes Ünal, de penal (14'), 3-0 Mayoral (43'), 3-1 Castellanos (54') i 3-2 Miguel Gutiérrez (80').

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià).

Targetes grogues: Javi Hernández (12'), Riquelme (24'), Algobia (45+1'), Djené (69'), Domingos Duarte (72'), Maksimovic (90'), Santi Bueno (90), Milla (90+2') i Miguel Gutiérrez (90+5').