Espanyol i Osasuna, un xoc de trens que acaba en taules (1-1)

Martin Braithwaite iguala al minut 59 un matx en que tots dos equips s'havien quedat amb un home menys just abans del descans

Un moment de l'Espanyol-Osasuna

Un moment de l'Espanyol-Osasuna / EFE

EFE

Espanyol i Osasuna han signat un empat (1-1) a l'RCDE Stadium amb gols d'Ante Budimir, al final d'una primera part que ha acabat amb un expulsat per cada equip, i Martin Braithwaite per al conjunt local al minut 59.

Ha estat un matx dur i d'altes revolucions, tot i que s'ha calmat un cop l'Espanyol, sense el lesionat Joselu, la seva referència ofensiva, ha pogut marcar l'empat definitiu. Un xoc de trens amb un punt de botí per cada bàndol que no permet a cap dels dos equips donar un salt a la classificació.

Budimir ha obert la llauna (0-1) i quan semblava que ja estava tot llest fins al cap del descans, l'àrbitre ha expulsat Abde i Pierre-Gabriel. Tots dos jugadors s'han enganxat.

En la segona meitat, tots dos conjunts han fet canvis i els locals han pogut igualar per sumar un punt.

Fitxa tècnica:

1 - Espanyol: Álvaro Fernández; Pierre-Gabriel, César Montes (Sergi Gómez, min.39), Cabrera, Brian Oliván; Calero (Denis Suárez min.61), Aleix Vidal (Rubén Sánchez, min.46), Darder, Nico Melamed (Gragera, min.61); Puado i Braithwaite (Edu Expósito, min.76).

1 - Osasuna: Aitor Fernández; Diego Moreno (Kike García, min.67), Unai García, David García, Juan Cruz; Torró (Darko, min.46); Chimy Àvila (Rubén García, min.58), Moncayola, Moi Gómez, Abde i Budimir (Pablo Ibáñez, min.67).

Gols: 0-1, min.45: Budimir. 1-1, min.59: Braithwaite.

Àrbitre: Gil Manzano (comitè extremeny). Va expulsar Abde (min.16 i min.45) i Pierre Gabriel (min.45 i min.45) per doble groga. Va amonestar Moi Gómez (min.29), Aleix Vidal (min.45), Unai García (min.61) i Moncayola (min.68).

Incidències: partit corresponent a la vintena jornada de LaLiga disputat a l'RCDE Stadium davant 22.438 espectadors.