Zou Feddal deixa el Valladolid i Chabboura fitxa pel Saguntino

En el darrer dia de mercat, el central de Figueres abandona el club castellà, de Primera Divisió, mentre que el davanter de l'Armentera jugarà amb els valencians a Segona RFEF

Zou Feddal, amb la samarreta del Valladolid

Zou Feddal, amb la samarreta del Valladolid / REAL VALLADOLID

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El darrer dia del mercat de futbol d'hivern en clau altempordanesa va tenir dos moviments: a Primera Divisió, Zou Feddal deixa el Real Valladolid, mentre que a Segona RFEF Moha Chabboura fitxa per l'Atlético Saguntino.

El central de Figueres ha arribat a un acord amb el club castellà per tancar la curta etapa a Zorrilla. Al Valladolid, Zou hi ha jugat vuit partits de lliga i dos de la Copa del Rei en mig any. De moment, l'exjugador del Betis, Llevant, Alabès i Sporting de Portugal, entre altres, no té definit el seu futur equip.

D'altra banda, Chabboura continuarà jugant a Segona RFEF -quarta categoria estatal- però en un altre equip. El davanter de l'Armentera ha deixat el Cerdanyola del Vallès per anar a l'Atlético Saguntino, de València. Chabboura té passat a equips com el Figueres, Olot, Formentera, Melilla, Prat i Llagostera, entre altres.

Moha, al Saguntino

Moha, al Saguntino