Vilafant

Samarretes signades per famosos a la Marxa contra el càncer de Vilafant

Hi col·laboren l’actriu Àurea Márquez de «Com si fos ahir», Carles Porta i Anna Punsí de «Crims» i l’olímpic Joel González, entre altres

L’actriu Àurea Márquez signant una samarreta.

L’actriu Àurea Márquez signant una samarreta. / ACC Vilafant

Santi Coll

Santi Coll

El cronòmetre ha començat el compte enrere per a preparar la prova Vilafant en marxa contra el càncer, una activitat solidària que es durà a terme el pròxim 5 de febrer amb un doble recorregut opcional de cinc i deu quilòmetres. L’activitat és organitzada per l’Associació contra el càncer de Vilafant, amb el suport de l’Ajuntament, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà i nombroses entitats i empreses privades, juntament amb el voluntariat que participa activament en la seva preparació.

La novetat d’aquesta edició serà que les 500 primeres samarretes que s’ofereixen a les persones inscrites portaran la signatura d’algun personatge destacat o famós. Fins ara s’ha revelat la col·laboració altruista de la reconeguda actriu Àurea Márquez, una de les protagonistes de la sèrie Com si fos ahir de TV3. També n’hi haurà amb la firma del director de Crims, Carles Porta, i de la periodista vilafantenca del mateix equip, Anna Punsí. Tampoc hi faltarà el campió olímpic vilafantenc Joel González, entre altres convidats que s’aniran donant a conèixer.

La prova sortirà del Parc de les Lletres del nucli antic, a la urbanització Camps d’en Pineda. «L’any passat vam tenir una participació molt alta, estàvem sortint de les restriccions de la pandèmia i la gent tenia moltes ganes de sortir al carrer. Aquest any també esperem que vingui gent per a poder recaptar fons que destinem a la lluita contra el càncer», explica Marisa Resta, vicepresidenta de l’entitat.

La sortida és prevista per a les deu del matí i les inscripcions es poden formalitzar en línia fins al 3 de febrer al portal curses.cat. El dia 3, a la tarda, el 4 i el 5 abans de la cursa, es podrà fer de manera presencial en el casal de la Gent Gran del nucli antic. La inscripció val 10 euros a partir d’11 anys. La marxa estarà amenitzada pel DJ Xavi Buixó, també hi haurà tallers de maquillatge, activitats infantils i un espectacle final amb Solucions Escèniques i zumba amb Eva Serra. Tothom tindrà avituallament.