Peralada

El Peralada suma un punt de mèrit, però surt del «play-off»

L’Hospitalet d’Hèctor Simón, extècnic peraladenc, serà el rival d’aquest diumenge (16.30 h) a casa

Adrià Méndez, en una jugada del Sant Andreu-Peralada.

Adrià Méndez, en una jugada del Sant Andreu-Peralada. / Judit Andreu - UESA

Emporda.info

Després d’estar instal·lat unes quantes setmanes en zona de promoció d’ascens a Segona RFEF, el Peralada en va sortir malgrat sumar un punt de molt mèrit al camp del Sant Andreu (1-1). Sensacions contraposades, ja que els de Miquel Àngel Muñoz van donar la cara al Narcís Sala i amb un pèl més de sort s’haurien emportat la victòria. Els peraladencs van incomodar el Sant Andreu, que té el davanter figuerenc Sergi Arranz com a referent. Abans del descans, el pitxitxi Marc Nierga va avançar els de l’Alt Empordà transformant un penal (41’). No va ser fins al minut 75 que els andreuencs van trobar el camí del gol, obra de Martí. El travesser va evitar el 2-1 poc després (83’).

SANT ANDREU-PERALADA 1-1

Tot i que no és l’objectiu marcat a principi de curs, el Peralada ara és sisè i té la promoció a només un punt abans de rebre, aquest diumenge (16.30 h), l’Hospitalet del llançanenc i extècnic peraladenc Hèctor Simón, que li trepitja els talons.