Vilatenim, Marca de l’Ham i l’Escala canvien la gespa

Tots tres camps seran de gespa artificial

Vilatenim, en obres des de la setmana anterior. | UEF

Vilatenim, en obres des de la setmana anterior. | UEF / LLUÍS RIBERA. FIGUERES/L’ESCALA

Lluís Ribera

La Unió Esportiva Figueres, la UE Marca de l’Ham i el FC l’Escala es troben immersos en el canvi de superfície del terreny de joc. Tots tres camps tindran gespa artificial: la Unió ja en tenia, mentre que el club escalenc –el terreny principal– i el barri figuerenc deixen enrere la gespa natural.

L’Estadi de Vilatenim va iniciar els treballs de substitució la setmana passada i en un principi estarà a punt el 6 de gener. Durant aquest període, els primers equips de la UE Figueres jugaran els seus partits al camp dels rivals que els tocava (al del Lloret, en el cas dels nois, aquest dissabte a les 4 de la tarda, i al de l’ENFAF Andorra, en les noies, el 17 de desembre). Els equips blanc-i-blaus utilitzaran durant aquest període, els camps del FC Vilamalla, FC Bàscara, PU Figueres i de Santa Llogaia d’Àlguema.

Qui també utilitza el camp del Vilamalla és el FC l’Escala. El primer equip dels blaugranes ja hi ha disputat tres partits de Primera Catalana i és probable que el proper assignat a casa, el 18 de desembre, també s’hagin d’exiliar. El futbol base ha utilitzat el segon camp que hi ha al complex escalenc. Segons les previsions, el camp de l’Escala podrà estrenar la gespa artificial entre finals de desembre i principis de gener.

La UE Marca de l’Ham també inaugurarà la gespa al gener. Els treballs es duen a terme des de l’octubre i durant aquest impàs el primer equip ha permutat els partits als camps dels rivals.