El Peralada es va quedar amb el gust agredolç a l’Hospitalet en veure com els locals, entrenats aquest curs pel seu extècnic Héctor Simón, remuntaven el marcador (3-1) després d’obrir Marc Nierga la llauna en els primers cinc minuts de partit. És la segona derrota consecutiva del Peralada que ha encadenat dos partits contra dos dels clubs amb més renom d’aquesta temporada a Tercera Divisió, Sant Andreu i Hospi.

L’Hospitalet - Peralada 3-1

Cinc minuts va necessitar el Peralada per encetar el marcador, amb una acció de Nierga, aprofitant una errada defensiva dels locals i creuant la pilota davant la sortida de Torreguitart. Un bon tret de sortida que no va durar més de vint minuts, quan Cristian Lobato rematava al segon pal una jugada de córner i forçava l’empat.

El guió d’anades i vingudes per ambdós equips de la primera meitat canviaria després del descans, amb un Hospitalet fent-se gran i apoderant-se del partit a la segona part, i un Peralada a qui els errors li sortirien molt cars.

Ben poc va trigar arribar el segon encert local, de la mà de Ripoll, que en el minut 64 va aprofitar un mal refús enrere del Peralada. I només quatre minuts després, de nou Ripoll acabava de sentenciar el partit marcant el tercer, traient profit d’una pilota solta que Aroca no aconseguia refusar. En els últims minuts, Micaló va gaudir d’una última ocasió, que quedava en res en marxar per sobre el travesser.

Aquesta setmana, el Peralada rebrà a casa el Vilassar, diumenge a les cinc de la tarda.