La 15a Cursa de la Dona de Roses, celebrada el passat 25 de setembre, ha recaptat un total de 10.500 euros, una xifra que encara es pot veure incrementada perquè el recompte no està tancat. «No variarà gaire, i de fet estem molt contents d’haver assolit aquesta xifra. Estem molt satisfets», afirmen des de la Fundació Roses Contra el Càncer, entitat organitzadora de la prova juntament amb el Club d’Atletisme Roses. I és que la xifra recaptada, va destinada íntegrament a aquesta fundació, que vetlla per acompanyar i donar suport a persones amb càncer i a les seves famílies, sempre amb l’ajut de professionals i voluntaris.

La que és la Cursa de la Dona més antiga de les comarques gironines, enguany ha comptat amb la participació de prop de 1.400 participants, una xifra que l’organització considera «molt elevada i positiva». «A Roses hi ha un esperit solidari, tenim molta sort. Donem les gràcies tant a les persones que van participar en la prova, com als patrocinadors i col·laboradors», diuen des de la Fundació Roses Contra el Càncer. En aquesta línia, la participació en la cursa implicava un donatiu de 10 euros en les inscripcions anticipades, i un de 12 euros si es feia el dissabte 24 de setembre o el mateix dia de la prova.

Val a dir que enguany, la cursa va retornar a la normalitat després de dos anys d’afectació per la pandèmia. A més, per commemorar el 15è aniversari, es va estrenar una samarreta amb nou color i disseny.